El Club de Pilota de Xàbia homenatja aquest diumenge al tennista David Ferrer

09 jul 2013 L'esportista, número 3 del món, realitzarà el servei d'honor de la partida a escala i Corda que es disputa en el Trinquet Municipal

El Club de Pilota de Xàbia realitzarà aquest diumenge un homenatge al tennista local David Ferrer, qui aquests dies ha aconseguit el número 3 del món en la classificació ATP, la millor posició de la seua carrera esportiva. Ferrer serà el convidat especial del club a la partida professional que acollirà el trinquet municipal i realitzarà el servei d'honor. Segons ha explicat el secretari de l'entitat esportiva, Josep Sapena, tots els jugadors de pilota de Xàbia són aficionats al tennis, un esport amb el qual comparteixen moltes similituds, i sobretot seguidors de Ferrer “un esportista del poble i que té qualitats que admirem com són la tenacitat i l'esforç”.

“Fa temps que volíem fer un reconeixement a David Ferrer i ha sigut una gran sort poder-ho fer ara just quan està en el millor moment de la seua carrera”, ha assenyalat Sapena. Per la seua banda, qui és el president del Club i un dels pilotaris en actiu més veterans, Juan Moragues, ha convidat a tota la població a omplir el trinquet aquest diumenge i a gaudir d'un matí de festa i de l'esport més autòcton dels valencians. El matí esportiu començarà a les 10’30 hores amb una primera partida de raspall protagonitzada per joves esportistes que despunten en aquesta disciplina. La partida, dins de el “I campionat Llavors de raspall” enfrontarà a Lleig (la Llosa de Ranes) i Lorja (Alzira) contra la parella de Camel (Gandia) i Tonet (El Genovés). A les 11’30 hores està programada la partida professional d'Escala i Corda que permetrà veure a grans figures com l'aclamat Soro III, que lluitarà amb Pere, de Pedreguer, contra Rodrigo, Félix i Carlos. Aquest llanç promet espectacularitat i serà en el qual David Ferrer realitzarà el servei d'honor.

Les entrades es podran adquirir el mateix matí del diumenge en les taquilles del trinquet per cinc euros (3 per als socis), una recaptació que permetrà al club seguir programant partides d'interès per als afeccionats. En aquest sentit, el regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, ha felicitat al Club de Pilota pel gran treball que estan realitzant des que fa 3 anys obrira les seues portes el trinquet, una instal·lació en la qual diàriament es juguen com a mínim dues partides entre afeccionats i els caps de setmana es viuen trobades més professionals. El Club de Pilota de Xàbia, a més d'un equip a palmell amb gran projecció, té una escola en la qual entre 30 i 40 xiquets estan aprenent a jugar. L'edil ha aprofitat per a convidar a tots els veïns de Xàbia i als afeccionats a la pilota d'altres poblacions al fet que participen de l'homenatge a David Ferrer en aquest moment tan especial de la seua carrera i que, de pas, descobrisquen l'esport de la pilota. Amb aquest homenatge, David Ferrer segueix rebent l'afecte i reconeixement del seu municipi natal. En els últims anys, l'Ajuntament li ha obsequiat amb nombrosos actes d'homenatge i nomenat “Fill Predilecte”. A més des d'enguany, se li ha dedicat el passeig més turístic del municipi, “El passeig tennista David Ferrer” està al costat de la platja de l'Arenal.