El Consell assessor de Turisme decideix en què invertir el 15% del pressupost del departament

30 may 2013 Contractar a un comunity manager, recolzar a Meteoxabia o convidar a agents de viatges russos són algunes de les accions proposades

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Xàbia va un pas més en el seu compromís amb la col·laboració ciutadana i ha donat l'oportunitat al seu consell assessor de decidir en què s'inverteixen 32.244 euros, el 15% del pressupost del departament. En el mes de març es va demanar als membres del Consell de Turisme, que representen a les associacions d'empresaris turístics, hostaleros, organitzacions culturals i l'Agenda 21, que proposaren accions concretes i viables per a destinar els fons del departament. Ahir, es van valorar les propostes i es van ordenar per ordre de prioritat. La inversió més valorada va ser la contractació d'un comunity manager i preparació d'un pla de mitjans per a promocionar i posicionar al municipi a través de les xarxes socials. També es va acordar que Turisme inserisca publicitat en la web de meteorologia local Meteoxabia com a fórmula de suport econòmic a la labor de servei i promocional que realitza. A continuació queda reflectida l'organització en col·laboració amb les empreses privades d'un viatge de familiarització (fam tryp) perquè coneguen Xàbia un grup d'agents de viatges i periodistes russos; i la creació d'una oficina de promoció del patrimoni i recursos del municipi per a cercar inversions turístiques que ho rendibilitzen.

Altres idees que proposen des del Consell són la col·locació de panells publicitaris més dinàmics en els punts estratègics del municipi, convidar a una estada de familiarització amb Xàbia a blocaires influents o il·luminar l'exterior del museu, entre unes altres. La regidoria que dirigeix Antonio Miragall anirà executant per ordre de prioritat aquestes propostes fins a arribar al topall pressupostari marcat.