La marxa cicloturista de Xàbia se celebra aquest cap de setmana

29 abr 2013 El recorregut discorrerà per la Granadella

El Club Xàbia Bikers, en col·laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia, ha fixat per a aquest diumenge 5 de maig la tercera edició de la seua marxa ciclista de muntanya, 30 quilòmetres de recorregut per la muntanya de la Granadella a través d'un circuit d'espectaculars vistes i exigents trialeres.
Enguany hi ha algunes novetats en el recorregut i format de la prova. L'eixida serà des del parc de Pinosol a les 9’30 hores i des de mitja hora abans, es podrà gaudir d'activitats per a xiquets relacionades amb el ciclisme, com una gymkhana. L'organització ha preparat dos avituallaments en ruta i un en meta, a més del sorteig de regals. Hi haurà trofeu per als primers tres classificats i regals per als primers 200 inscrits. Col·laboren en l'organització el Club d'Atletisme Llebeig i la Creu Roja.
Les inscripcions (12€ para federats i 15€ per a no ferderats) es poden realitzar a través de la web www.mes3events.es amb targeta, fins al 3 de maig o el mateix dia de la marxa, encara que amb un recàrrec de 3€.