Xàbia presenta al·legacions a l'avantprojecte nàutic en el Canal de la Fontana

25 ene 2013 La Corporació reelegeix per unanimitat a Gabriel Sapena com a Jutge de Pau

El ple de l'Ajuntament de Xàbia va ratificar ahir l'informe de l'alcalde, José Chulvi, que acompanya a les al·legacions a l'Avantprojecte d'Instal·lació Nàutica en el Canal de la Fontana. El Consistori ha remès a la conselleria d'Infraestructures tres informes (de l'enginyer topógrafo, del cape de Serveis i Medi ambient i de l'arquitecte municipal) amb les puntualitzacions tècniques al pla amb el qual l'Administració Autonòmica pretén regir la concessió per a la gestió indirecta d'aquesta marina al costat de la platja de l'Arenal.
Així mateix, l'alcalde transmet al Consell que sempre s'ha mantingut una estreta col·laboració amb els amarristes del canal de la Fontana, molts d'ells veïns de Xàbia, per la qual cosa l'Ajuntament agrairia que foren preses en consideració les al·legacions que pogueren presentar-se per l'associació AEXAMAR.
En la sessió d'ahir es va donar compte de la renúncia del regidor Cesc Camprubi a tindrer dedicació parcial, per la qual cosa a partir d'ara deixarà de percebre un sou del Consistori i solament cobrarà retribucions per la seua assistència a plens o comissions. També en el ple es va acordar per unanimitat revalidar a Gabriel Sapena com a jutge de pau titular del municipi, mentre que Elvira Inés Marcos Moliner serà la seua substituta.
En la sessió també es va aprovar la gestió indirecta i les bases del Pla d'Actuació Integrada Adsubia-Cansalades 16 i l'exposició pública del text refós del PGOU, un tràmit que va comptar amb el vot en contra de Compromis com a fórmula “simbòlica” de protestar perquè la cartografia no està en valencià.