L'Ajuntament de Xàbia aprova una moció de suport al Parador de Turisme

21 dic 2012 El Consistori decideix de forma unànime convertir el passeig de l'Arenal en el *Passeig del tennista David Ferrer

L'Ajuntament de Xàbia va aprovar ahir de forma unànime una moció de suport al Parador presentada per l'alcalde, José Chulvi, en la qual es reclama a la Secretaria d'Estat de Turisme que, davant el pla de reestructuració que ha presentat l'empresa, garantisca a Xàbia la seua prestació de servei de qualitat durant els 12 mesos de l'any, com ha sigut fins ara.
Amb aquest gest, l'Ajuntament plasma el seu suport públic a un dels hotels que converteixen al municipi en destinació turística de qualitat, aporta un valor afegit i contribueix amb la seua professionalitat i experiència a les línies estratègiques de la promoció turística local.
També en la sessió d'aquest mes es va acordar per unanimitat donar el nom “Passeig del tennista David Ferrer” al passeig de la platja de l'Arenal, un gest amb el qual el municipi reconeix la projecció de l'esportista local i la seua contribució al fet que Xàbia siga més coneguda.
La majoria dels punts de l'ordre del dia la van tirar endavant amb el suport de tots els regidors; entre ells l'actualització de l'ordenança municipal de control de sorolls, l'adjudicació de la negociació de les compres de béns i serveis o la subhasta electrònica i la sol·licitud a la Generalitat per a que complisca amb els seus deutes amb els Ajuntaments de la Comunitat Valenciana.
Un altre punt que es va autoritzar ahir amb l'abstenció dels edils de Compromis i els no adscrits Eduardo Monfort i José Juan Castelló, va ser la bateria d'al·legacions del municipi al Pla director de defensa contra les riuades en la Marina Alta. El document s'ha treballat tant en la comissió d'Urbanisme com en els consells consultius d'Urbanisme i Medi Ambient i el Consell Agrari. De fet, el regidor Pere Sapena va explicar una esmena d'última hora per a afegir les consideracions dels agricultors, que proposen la construcció d'una presa en Ramblars (ubicació ermita de Benetzaina fins a Ramblars), la construcció de murs als marges del riu Gorgos, la neteja de la llera del riu i dels barrancs, mes aliviaders i la construcció de tres ponts: en la carretera del Poble Nou (l'existent es tapa), en Triana i en la prolongació del Carrer Malta.
També es va aprovar, amb el vot en contra dels edils Paco Catalá i Juan Planelles, una modificació del Pla General cenyida a la normativa urbanística.