El tennista David Ferrer assistirà a la gala de l'Esport de Xàbia

11 dic 2012 La festa anual de l'esport local és aquest diumenge a la vesprada

La gran família de l'esport de Xàbia es reuneix aquest diumenge 16 de desembre en la seua gala anual, una festa de convivència i felicitacions que des de fa uns anys se celebra en el mateix pavelló municipal “Miguel Buigues Andrés”. Segons avancen des del departament d'Esports, les portes del Palau s'obriran a tots aquells que vulguen compartir aquest esdeveniment social amb accés gratuït. A partir de les 18 hores es podrà gaudir amb les diferents demostracions que els clubs locals faran de disciplines esportives per com a karate, muay thai, gimnàstica rítmica o escacs. Exhibicions que es perllongaran fins a poc abans de les set de la vesprada, quan la XIV Gala de l’Esport arrancarà amb una actuació de ball modern a càrrec de les alumnes de l'escola Endanza, qui al llarg de la festa també faran una altra demostració d'aeròbic juvenil.
En la gala es faran públics els reconeixements als esportistes locals que millor temporada han quallat aquest 2012, entre ells, el tennista David Ferrer, qui ha confirmat la seua assistència a la festa local de l'esport del seu municipi natal. Ferrer ha tancat una de les seues millors temporades esportives amb títols com el màster 1000 Paris-Bercy.
Ara, el tennista rebrà un calorós reconeixement dels seus veïns junt als altres esportistes en la festa anual que organitza l'Ajuntament i en la qual també es fa lliurament del guardó Maurice Cheutin a persones que destaquen per la seua dedicació activa al foment de l'esport a Xàbia.