El pessebre municipal s'instal·larà dins del museu Soler Blasco de Xàbia

29 nov 2012 L'associació de betlemistes protagonitza diverses exposicions durant aquest mes

Amb l'arribada del mes de desembre, l'associació Betlemistes de Xàbia està a ple rendiment. Demà divendres, a les 19 hores, inaugurarà el pessebre municipal que estan acabant de muntar de forma desinteressada a l'interior del museu Soler Blasco. Aquesta ubicació, encara que menys vistosa, evita al Consistori les despeses de vigilància i les del muntatge de la urna de cristall amb el qual es protegia de la pluja, que té un cost proper als 3.000 euros.
També el dijous de la setmana vinent l'associació, a les 19 hores, obrirà al públic una exposició de diorames i els treballs que realitzen durant tot l'any i que es podran veure en la Casa del Cable fins als dies previs a nadal, quan els seus autors li'ls /els hi porten a casa com a part dels seus naixements nadalencs. En aquest mateix edifici municipal es podrà veure a partir del dia 11 una exposició retrospectiva pels cinc anys de l'associació. I ja el dissabte dia 15, el col·lectiu realitzarà la visita a tots els pessebres participants en el concurs que cada any organitzen.
Aquesta agrupació d'afeccionats a les manualitats i als pessebres va participar la passada setmana en la fira "Art i Nadal" del Centre Històric i, després de veure l'interès dels ciutadans pels seus materials, ha decidit obrir un petit lloc d'exhibició i venda durant aquests dies previs a les festes. Es tracta d'un local situat en la plaça de Baix i que està atès pels membres de l'associació totes les vesprades de 17 a 19 hores, a més dels matins dels dijous