Xàbia destina 6.000 euros a becar als esportistes locals

26 nov 2012 Les sol·licituds poden presentar-se a partir de demà dimarts 27 en el registre municipal

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat avui l'extracte de les bases que regeixen la convocatòria oberta per l'Ajuntament de Xàbia relativa a les subvencions dirigides a esportistes locals, anualitat 2012. A partir de demà (27 de novembre) es podrà consultar el text integre de les bases en la pàgina web municipal i en l'oficina d'atenció al públic del Palau Municipal d’Esports Miguel Buigues Andrés, així com començar a presentar les sol·licituds en el registre general (Avinguda Amanecer número 2) per un període de 15 dies naturals.
El muntant total d'aquestes ajudes que atorga la regidoria d'esports és de sis mil euros a repartir entre els candidats i solament poden optar les persones empadronades a Xàbia o membres d'un club esportiu local almenys durant els últims cinc anys. Com expliquen des del departament que dirigeix Juan Luis Cardona, l'objectiu d'aquestes beques és “l'ajuda i l'estímul als esportistes locals perquè puguen seguir entrenant i competint amb la finalitat de millorar i evolucionar en la seua carrera esportiva”. Es tracta d'una petita contribució municipal a la preparació i formació de l'esportista i una manera de recolzar la seua dedicació diària i rendiment al llarg de l'any.
Des de l'Ajuntament de Xàbia es preveu un gran nombre de sol·licituds en enguany, per la difícil conjuntura econòmica però sobretot perquè en el municipi cada vegada hi ha un nombre major d'esportistes que es troben entre la èlit de l'esport a la Comunitat Valenciana.