Escolars de Xàbia coneixen la història local a través d'una divertida ruta teatralitzada

20 nov 2012 L'activitat s'emmarca dins de la programació pel 400 aniversari de la vila

Dins de les activitats que al llarg de tot l'any 2012 s'estan celebrant a Xàbia per a commemorar el 400 aniversari de l'obtenció del títol de Vila, els departaments d'Educació i Turisme han preparat una sèrie de visites guiades pel Centre Històric i els seus monuments més emblemàtics dirigides a estudiants de primària. Es tracta del programa “Coneix Xàbia jugant”, una divertida activitat en la qual dos actors abillats com a personatges rellevants de la història local acompanyen als xiquets pels carrers més antics de la vila i els expliquen a través d'un joc didàctic la importància d'edificis com l'església-fortalesa, la capella de Santa Ana, les dependències de l'Ajuntament o el Museu, entre uns altres.
Avui han sigut els alumnes dels col·legi Graüll els qui han participat en aquesta ruta teatralitzada i els regidors Empar Bolufer i Antonio Miragall els han rebut en la plaça de l'església, on ha començat el recorregut.
També dins de la programació d'aquest aniversari encara està instal·lada en el Museu Soler Blasco l'exposició 1612: La Xàbia d'època moderna (S. XVI-XVII)”