Amjasa contracta a set empreses de Xàbia per a realitzar noves millores en la xarxa hídrica

07 nov 2012 El pla d'obres d'aquest semestre suposa una inversió de 144.444 euros

L'empresa municipal d'Aigües de Xàbia, AMJASA, ha celebrat avui un consell d'administració en el qual s'han adjudicat les obres de millora corresponents al pla del segon semestre i que suposaran una inversió total de la signatura hídrica de 144.444 euros. Segons han indicat des del consell, els set projectes han sigut adjudicats a empreses locals de lampisteria i construcció que estan inscrites en el registre d'empreses col·laboradores de Amjasa. S'ha optat per encarregar una obra a cadascuna d'elles perquè tots tinguen treball en uns temps de dificultats econòmiques, seguint així les línies marcades pel govern local, que també va deixar clar que deuen ser empreses de Xàbia les que preferentment s'encarreguen de les contractes d'aquesta firma municipal.
Així, les adjudicatàries són Transports i Excavacions Mayte, S. L., Asfalts i Obres Cholbi, F. David, S. L., S. L., Exca-Javea, S. L., Aquafont Germans Mateo, S. L., Aquastil, S. L. i Santacreu, S. L.
Quant als pressupostos dels treballs, que oscil·len entre 41.800 euros el projecte més car i 13.392 el més barat, des de l'empresa d'aigües s'ha volgut destacar que suposen una mitjana del 20% d'estalvi respecte als pressupostos inicials de licitació.
Les obres, que es desenvoluparan en trams de la xarxa hídrica en els carrers Picardo, Gengibre, Bahames, Jaca, Murciana-Hibiscus-Olivera, Les Basses i Xàbia Park començaran en els pròxims dies i tenen un termini d'execució de dos mesos.