Un grup d'aturats es forma a Xàbia com a informadors turístics

05 nov 2012 El curs està coordinat per CREAMA i finançat per Obra Social CAM

Avui ha començat a Xàbia un curs de formació dirigit a aturats interessats a convertir-se en informadors turístics locals que està coordinat pel Consorci de Recuperació Econòmica i de l'Activitat de la Marina Alta (CREAMA) i finançat per l'Obra Social de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani.
L'activitat formativa, de la qual es beneficiaran 30 alumnes, es realitzarà als matins durant tot el mes en les instal·lacions de l'Escola Permanent d'Adults. Hi haurà quatre professores que impartiran en un total de 75 hores nocions sobre turisme, habilitats socials i una introducció als idiomes anglés i francès enfocada a aconseguir que els alumnes mantinguen converses bàsiques amb els seus interlocutors.
Amb aquesta activitat, la regidoria de Foment Econòmic que dirigeix Juan Luis Cardona segueix apostant per la formació per a augmentar les possibilitats de les persones en atur que vulguen incorporar-se al sistema laboral. Així mateix, aquest taller sobre turisme és especialment adequat per a un municipi com Xàbia, que té en el turisme un dels seus principals pilars econòmics.