Joves de Xàbia assisteixen a un taller per a sensibilitzar-los en els riscos de les addiccions

16 oct 2012 El actor Peter Roberts ha fet una representació teatral per exposar el problema

Un total de 250 alumnes de 2º d'ESO dels instituts públics Antoni Llidó, número1 i del col·legi María Inmaculada participen des d'avui en una activitat de sensibilització organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de Xàbia i que compta amb la subvenció de la Diputació d'Alacant.
Es tracta d'una petita obra teatral protagonitzada per el mim Peter Roberts, qui amb una peculiar història tracta d'advertir als joves dels riscos del consum abusiu de l'alcohol i els convida a la reflexió sobre l'impacte de les drogues en la seua salut i futur. Les representacions han començat avui en el Conservatori de Xàbia i es repetiran en l'institut número 1.
La UPCCA pertany al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia que dirigeix la Tere Bisquert i està enfocada a la detecció, prevenció i intervenció comunitària sobre els factors de risc associats al consum de drogues. A més intenta potenciar una cultura social afavoridora de solidaritat i col·laboració de la comunitat en la integració social de les persones drogodependents i el rebuig al consum de drogues. Es treballa coordinadament amb institucions de l'àmbit judicial i penitenciari, laboral, sanitari i educatiu, així com amb entitats privades sense ànim de lucre