La Diputació comença els treballs d'asfaltat en l'Avinguda del Colomer de Xàbia

16 oct 2012 Aquesta obra és una reivindicació del veïnat i del propi Ajuntament

La Diputació d'Alacant ha començat aquest matí amb els treballs de preparació necessaris per a asfaltar l'Avinguda del Colomer, just a l'inici de la carretera a Jesús Pobre. En concret avui s'està realitzant un fresat per a igualar la base en la qual, previsiblement aquest divendres, es començarà a reasfaltar un tram d'aproximadament 750 metres (fins al bar Tifanny’s). Durant els treballs no es tallarà el tràfic totalment, sinó que els operaris treballaran primer en un carril i després en l'altre per a permetre la circulació per aquesta via que, a més de connectar amb Jesús Pobre i la Xara, comunica el casc urbà de Xàbia amb nombroses urbanitzacions de les partides Montgó, Castellans, Colomer i Tossals.
Segons ha explicat l'alcalde, José Chulvi, qui ha estat aquest matí comprovant l'inici dels treballs, aquesta actuació també comportarà l'execució d'altres mesures de seguretat per a evitar accidents de trànsit.
Amb aquesta esperada obra s'espera posar solució a l'elevada sinistralitat que acumula aquesta carretera, sobretot en els dies de pluja. De fet, la millora de l'Avinguda Colomer és una reivindicació tant veïnal com del propi Ajuntament, que des de fa anys sol·licita a la Diputació (titular de la via) que millore la seguretat vial en aquest tram.
Un paper reivindicatiu que ha assumit l'alcalde en els últims mesos i que, a més de les gestions en la Diputació, ha consistit a enviar tots els parts d'accident registrats, els informes policials i tècnics que adverteixen de la precarietat de l'asfalt i les moltes queixes veïnals presentades. Ara, davant la resposta del govern provincial, el regidor ha mostrat la seua satisfacció perquè es comencen a atendre les necessitats de Xàbia