Dones Emprenedores organitza una jornada formativa a Xàbia

10 oct 2012 Les conferències tractaran sobre les noves tendències dels mercats i l'ús de les xarxes socials en l'empresa

L'associació de Dones Emprenedores de Xàbia (MEJ) ha programat per al dissabte 20 d'octubre la seua segona jornada d'empreniment “Emprenedores” que comptarà amb ponents de primer nivell que analitzaran el món de l'empresa i les seues possibilitats. La jornada se celebrarà en les instal·lacions de l'acadèmia Hemeroscopea (Príncep d'Astúries 48), està oberta a tots els interessats, que poden inscriure's de forma anticipada amb un cost de 8 euros o bé abonar 10 euros si s'apunten el mateix dia de la jornada. Les places sota limitades.
La benvinguda als participants la faran l'alcalde, José Chulvi, el regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona i Josep Lluis Henarejos, conseller delegat de l'empresa d'aigües pùbliques (Amjasa) que col·labora amb aquesta activitat formativa.
Ja a les 10 hores començaran les conferències amb la xarrada sobre noves tendències en els mercats a càrrec de José Antonio Vega, membre assessor del consell assessor Harward Business Review.
Després hi haurà un descans i a les 11’30 hores es reprendrà el programa amb la conferència “L'economia digital. Com fer ús de les xarxes socials”, impartida per Pilar Roch, de Business Development Manager de Womenalia
A les 12’30 hores hi haurà una taula redona en la qual algunes membres de MEJ explicaran els projectes de col·laboració que s'han engegat enguany. En últim lloc la tresorera de l'associació, María Rosa Martínez, resumirà els assoliments del col·lectiu i clausurarà el petit congrés.