Interculturalitat i Creu Roja convoquen els seus concursos de contes i fotografia

10 oct 2012 Hi ha premis de fins a 225 euros per canviar-los als comerços de Xàbia Històrica

El departament d'Interculturalitat de l'Ajuntament de Xàbia i l'Assemblea Local de Creu Roja han obert els seus concursos de contes i fotografia per a educar en la diversitat i convivència entre cultures. El d'escriptura, que aconsegueix la seua quarta edició, està dirigit a xiquets i joves de 8 a 16 anys residents a Xàbia, té dues seccions (primària i ESO) i està dotat amb dos premis de 150 euros en compres en els comerços del Centre Històric.
Els contes han de tenir una extensió d'entre 1 i 3 folis (en lletra times new roman 12), tractar sobre la interculturalitat i no haver sigut premiat anteriorment a un altre concurs.
Els contes poden presentar-se en sobre tancat i baix pseudònim en la seu de Creu Roja (Avinguda d'Alacant 12) fins a migdia del dilluns 22 d'octubre. Les bases poden consultar-se en la web de l'Ajuntament o en els centres escolars.
L'altre concurs, “Imatges de la diversitat,” està dirigit a majors de 17 anys i se cenyeix al món de la imatge i fotografia.
Aquesta segona edició de concurs fotogràfic està dotat amb un primer premi d'un bo de 225 euros bescanviable en els comerços de Xàbia Històrica i un segon d'un altre bo per valor de 100 euros
Les obres poden presentar-se en blanc i negre o color, han de ser inèdites i reflectir qualsevol situació que plasme la interculturalitat, és a dir, la relació respectuosa entre diferents cultures. Deuen presentar-se en les oficines de Creu Roja muntades sobre passepartout de 40 per 50 i estar signades al dors. El termini para concursa també expira el 22 d'octubre al migdia
Després del concurs i una exposició, totes les fotografies seran retornades als seus autors, que conservaran els drets d'autor sobre la imatge i han de permetre utilitzar-les per a promocionar futures edicions d'aquest concurs.