L'empresa d'aigües públiques de Xàbia aprova 311.000 euros en obres per al segon semestre

04 oct 2012 Les oficines d' Amjasa obriran les vesprades de dimecres i divendres

El Consell d'Administració de l'empresa d'aigües públiques de Xàbia, Amjasa, va aprovar ahir el pla d'obres corresponent al segon semestre de l'any i que aconsegueix una inversió total de 311.248 euros. Es tracta de 14 intervencions pensades per a millorar la xarxa de subministraments i que se centraran en zones en les quals es concentren nombroses avaries.
Els projectes s'executaran en els carrers Astorga, Tarradolas, Picardo, Genjibre, la Caleta del Port, Bahames, Jaca, Teix, Jávea Park, Les Bases i la Murciana, Hibiscus i Olivera. A més es millorarà la regulació de la pressió en la xarxa general, les connexions en el polígon Pla i s'instal·laran nous hidrants.
Tal com han explicat des del consell, més de la meitat d'aquestes obres s'adjudicaran a empreses locals a través de negociat, per la qual cosa es convidarà a les empresa que es van inscriure en el llistat per a contractar amb l'empresa. Uns altres dels projectes seran directament escomesos per la pròpia empresa
Un altre dels assumptes que va tractar ahir l'adreça de l'empresa hídrica va ser l'aplicació del decrete llei 20/2011 aprovat pel govern d'Espanya i que comporta l'ampliació de la jornada laboral dels treballadors públics fins a les 37’5 hores setmanals. Per açò, a partir d'ara les oficines d' Amjasa estaran obertes dues vesprades a la setmana: els dimecres i els divendres de 16’30 a 19 hores i seran ateses pel 50% de la plantilla en dos torns.
Amb aquesta ampliació d'horari, Amjasa avança en un dels seus reptes: millorar l'atenció al client, facilitant les gestions a persones que treballen als matins. A açò cal afegir també les facilitats de comunicació que suposa la pàgina web www.amjasa.com, que a més d'informació de l'empresa, inclou un apartat d'avisos davant incidències.