Pablo Mulet, guanyador absolut de l'I Ral·li organitzat per l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia

01 oct 2012 La millor foto del concurs la va fer Pedro Benlloch

L'Agrupació Fotogràfica de Xàbia (AFX) ha celebrat aquest cap de setmana el seu primer ral·li com a amfitrions. Mig centenar de fotògrafs aficionats han competit per captar la millor imatge ajustant-se a uns objectius marcats per l'organització, que bonificava els punts si les instantànies plasmaven el Centre Històric de Xàbia, el far del Cap de Sant Antoni, arts marineres, el penya-segat del Morro Codina, senderes amb pins, les esculleres o flora com la ceba marina. Així mateix, l'església de Sant Bertomeu era el tema obligat en el concurs.
Els participants van tenir tota la nit del divendres i fins a mig matí del dissabte per a prendre les seues fotografies i després d'una nit de valoració, la AFX va triar al guanyador: Pablo Mulet va ser el que millor col·lecció va aportar al primer ral·li, a més de l'autor de la millor fotografia sobre el tema obligat. En segon lloc va quedar Cosme Moncho i en tercer Pedro Benlloch, qui també va realitzar la millor foto de tot el ral·li.
El lliurament de premis es va realitzar ahir diumenge en el museu Soler Blasco. Pablo Mulet va rebre el seu guardó de mans dels representants de l'Agrupació, Toni Sanchis i José Climent i de la regidora de Cultura, Empar Bolufer.