Un grup de residents holandesos de la comarca visiten la planta dessalinitzadora de Xàbia

01 oct 2012 Amjasa segueix impulsant les activitats per a promocionar l'única indústria productora d'aigua potable de la Marina Alta

Un grup de residents holandesos en Moraira i Poble Nou de Benitatxell van visitar ahir les instal·lacions de la planta dessalinitzadora “Sènia Vella” de Xàbia. El col·lectiu NVOC “De lage Landen” va programar aquesta excursió cultural per a conèixer més d'a prop l'única indústria productora d'aigua en la comarca, i que a més de Xàbia, ha estat durant els últims mesos ajudant en el proveint d'altres municipis propers com Gata de Gorgos i Poble Nou de Benitatxell.
Els visitants van revelar molt interès a conèixer tot el procés de dessalació per osmosi inversa i els seus efectes mediambientals, a més de mostrar la seua curiositat sobre si l'aigua que utilitzen en les seues cases és produïda a Xàbia.
Amb aquestes visites guiades l'empresa d'aigües públiques Amjasa segueix impulsant la política d'obrir les instal·lacions a la societat, tant a la local perquè la senten com un actiu propi, com per a la resta de la comarca, amb l'objectiu que la valoren com un recurs del que disposar.