La pluja respecta les jornades del “tapeo” a Xàbia

01 oct 2012 L'associació Xàbia Històrica, satisfeta amb els resultats d'aquesta festa de la gastronomia i promoció dels seus locals

L'Associació comercial Xàbia Històrica ha mostrat la seua satisfacció per l'afluència d'assistents a les sisenes jornades del “Tapeo” que organitzen cada tardor en el municipi. El col·lectiu va arriscar a no suspendre aquest popular esdeveniment malgrat les males prediccions meteorològiques, per la qual cosa van rebre amb alleujament el bon temps que va acompanyar durant les dues sessions de matí del dissabte i diumenge. La pluja solament va aiguar la festa del dissabte a la nit, ja que va caldre tancar abans del previst.
No obstant açò, el balanç global de les jornades, que s'organitzen bàsicament com a campanya de promoció dels molts bars, tavernes i locals de copes del Centre Històric, ha sigut positiu. Van ser milers els tiquets de degustacions que es van vendre en les instal·lacions de la Plaça Constitució on els assistents van poder catar pintxos, arrossos, montaditos i tapes típiques, a més de saborosos dolços, vins i còctels.
Així mateix, com sempre, el bon ambient va protagonitzar aquest esdeveniment, que també va tenir un espai dedicat als xiquets amb jocs populars i inflables.