Mig centenar de fotògrafs es donen cita aquest cap de setmana en el primer ral·li fotogràfic de Xàbia

27 sep 2012 La competició està organitzada per l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia

Mig centenar de fotògrafs es donaran cita aquest cap de setmana a Xàbia en l'I Ral·li fotogràfic que organitza la Agrupació Fotogràfica de Xàbia. Com indiquen des de la AFX, queden molt poques places per cobrir així que els interessats han de donar-se pressa per a formalitzar la seua inscripció a través de la pàgina web: http://www.afxabia.com/rally-2012.php.
I és que demà mateix a partir de les 19 hores es rebrà a tots els participants en la sala de reunions del Museu Soler Blasco per a presentar el recorregut i desvetlar els dos punts que s'han triat per a realitzar les fotografies així com els objectius que han de caçar-se.
Els fotògrafs podran començar a disparar des de les 21 hores i ja el dissabte des de les 11’30 a les 13’30 serà quan deguen lliurar les targetes de memoria amb les imatges en el Centre Social de Xàbia. Després hi haurà un menjar de germanor per a tots els participants.
Ja el diumenge es podran veure els treballs dels inscrits des de les 11’30 hores en el museu Soler Blasco i a les 12 es lliuraran els cinc premis en metàl·lic que ofereix el ral·li. Aquesta és el primer concurs d'aquest tipus que organitza la Agrupació Fotogràfica de Xàbia, una associació jove però que ràpidament s'ha involucrat en la societat de Xàbia, col·laborant en actes culturals i esportius, així com assumint projectes solidaris.