L'Ajuntament de Xàbia convoca una reunió ciutadana per a explicar la situació derivada de l'anul·lació del cadastre

26 sep 2012 La cita és la vesprada del dimarts 2 d'octubre en la Casa de Cultura

L'Ajuntament de Xàbia vol convidar a tots els propietaris del municipi a una reunió informativa extraordinària en la qual s'explicarà la situació que enfronta el municipi després de l'anul·lació del cadastre i s'aclariran les possibilitats de reclamar l'IBI dels exercicis anteriors (2006 a 2011), ja que s'ha cobrat arranjament a una ponència de valors que, recentment, el Tribunal Suprem ha declarat nul·la.
Els ciutadans rebran informació sobre les diferents vies que poden utilitzar per a reclamar els impostos indegudament pagats i en quines gestions podran comptar amb el suport municipal. Així mateix, s'atendran totes les preguntes dels presents.
La cita és aquest pròxim dimarts, 2 d'octubre, en el saló d'actes de la Casa de Cultura. A partir de les 18 hores es realitzarà una primera explicació en llengua anglesa dirigida als residents estrangers i ja a partir de les 20 hores serà la convocatòria dirigida a la població en general.
En la reunió estarà l'alcalde, José Chulvi, el regidor d'Hisenda, Oscar Antón, i tècnics de l'àrea econòmica. Amb aquesta convocatòria, l'equip de govern tracta aportar el màxim d'informació sobre la situació que ha desencadenat l'anul·lació del cadastre vigent des de 2005, tant per a les arques municipals com per als contribuents. L'assistència està oberta a tots i no és necessari inscriure's.