La Policia de Xàbia guanya el torneig de futbol 7 “Ángels Custodis”

25 sep 2012 El proper dimarts es celebra el dia del patró dels agents

El dissabte 22 de setembre es va celebrar l'II Trofeu Futbol 7, organitzat per la Policia Local de Xàbia amb motiu de la celebració de la festivitat dels Ángels Custodis, patrons de la policia. La competició va comptar amb quatre equips: la Policia Local de Pego, la Guàrdia Civil de Xàbia, un combinat de jugadors de Gandia i la pròpia Policia Local de Xàbia.
Després de la ronda de partidets, van passar a la final els agents de Xàbia i la Guàrdia Civil, mentre que Pego i Gandia es van jugar el tercer i quart lloc. En tots dos partits el marcador va ser el mateix: un ajustat 3-2.
Segons expliquen des de la policia, els partits finals van resultar complicats per a tots els equips per la falta de canvis en la majoria dels casos o pel cansament que atresoraven els jugadors encara que en tots els equips es van albirar pinzellades de qualitat, tant a nivell col·lectiu com a individual. El quart lloc li'l va portar l'equip de Gandia que va perdre el partit contra la Policia Local de Pego per un contundent cinc a dos. Molta més atapeïda va ser la victòria per al, finalment, campió; la Policia Local de Xàbia que va vèncer per un mínim dos a un al combinat de la Benemérita.
Durant tota la jornada futbolística es va mantenir un ambient de sana competitivitat i, per descomptat, agradable companyerisme. A açò va contribuir les aportacions de dues empreses que es van encarregar del avituallament dels jugadors, agraïts per la sufocant calor. D'una banda el comerç local “El Bancalet”, empresa que va subministrar fruita i l'empresa “Sportline” qui va aportar begudes isotòniques. L'organització del Trofeu agraeix el patrocini d'ambdues. D'igual manera ho fa amb l'aportació de la Creu Roja, Assemblea de Xàbia per la seua col·laboració amb una ambulància i la seua dotació, l'auxili de la Llotja de Peix pel gel i, per descomptat, al Club Esportiu Xàbia per la cessió de les instal·lacions municipals en horari propi.
El lliurament de trofeus es realitzarà el pròxim dimarts 2 d'octubre, dia de la festivitat dels Ángels Custodis, durant els actes de celebració.