Xàbia reviu a Dickens amb teatre i conferències

25 sep 2012 El professor i expert Michael Hollington parlará en el riurau d’Arnauda de Xàbia el dilluns 1 d'octubre a les 18.30 hores

A l'octubre i novembre de 2012 gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Xàbia i un nombre d'individus i organitzacions locals es reviuran les obres de l'autor anglés Charles Dickens. Enguany les celebracions sobre la vida i obra d'aquest autor s'estan duent a terme a tot el món i a Xàbia teatre, cinema, conferències, tallers i més s'estan organitzant per al gaudi dels residents locals.

La celebració començarà amb la conferencia "Introducció a Dickens" de la mà del professor Michael Hollington, expert internacional en Dickens, en el riurau d’Arnauda de Xàbia el dilluns 1 d'octubre a les 18.30 hores. A continuació es podrà gaudir de "una copa i una tapa". La xarrada serà en anglès però la informació més important estarà traduïda al castellà en una presentació en PowerPoint. Els organitzadors volen que la major part dels esdeveniments siguen accessibles als parlants d'ambdues llengües.

Xàbia Players and Xàbia Book Circle són dos dels grups locals britànics que participen. Xàbia Players col·laborarà amb les escoles en un taller narrant part de la història d'Oliver Twist. Aquest acte complementarà " What the Dickens”, una vetlada amb extractes i cançons que tindrà lloc entre el 16 i el 20 d'octubre.

En la Casa de Cultura es mostraran les pel·lícules dels llibres de Dickens en versió original i subtítols en espanyol els dijous a la nit durant els mesos d'octubre i novembre.

Altres esdeveniments inclouen xarrades sobre "Dickens, l'escriptor de thrillers" en castellà i "El costat privat de Dickens" en anglès.

Poden obtenir més informació sobre algun esdeveniment en particular en l'ajuntament i en les oficines de turisme, en la ciutat, el port i l'Arenal.