Moisés Espinós guanya la segona edició de la marxa BTT de Xàbia

24 sep 2012 Alicia Margalejo s'imposa en fémines i José Antonio García Afan és el millor local

El ciclista de Jesús Pobre Moisés Espinós Mut es va proclamar ahir vencedor de la II Marxa BTT de Xàbia, una carrera de bicicleta tot terrè que va discórrer per sendes i camins de la Granadella i que va estar organitzada pel club Xàbia’s Bikers i la regidoria d'esports de Xàbia.
Amb un temps d'1 hora 35 minuts, el corredor de l'equip Portal de la Marina-Xàbia's Bikes, va anar clarament superior marcant una distància de fins a cinc minuts amb els dos esportistes que van completar el podi, Francisco Javier Pascual i Abraham Collado.
En dones,  la xabiera Alicia Margalejo, també de Portal de la Marina-Xàbia's Bikes va revalidar el títol de campiona que ja va aconseguir en la passada edició. María Isabel Algado i Gema Llorca, ambdues del C.I. El Portell, van aconseguir la segona i tercera plaça.
Quant al podi de corredors locals ho va encapçalar José Antonio García Afan, del Portal de la Marina- Xàbia Bikes, seguit de Vicente Marzal i Cristian Monzó, tots dos del Xàbia Bikers. De fet, el club amfitrió va tancar una esplèndida actuació quedant en segon lloc en el podi per equips, que va guanyar ADM Racing Bikes i va tenir a Portal de la Marina Xàbia Bikes com a tercer.
També els organitzadors es van portar el trofeu a l'equip més nombrós d'aquesta dura prova de 35 quilòmetres en la qual van participar 167 corredors.
La línia de meta, situada en l'Avinguda Jaume I, va servir d'escenari al lliurament de trofeus, que va lliurar l'alcalde de Xàbia, José Chulvi i el president de Xàbia Bikers, Martin Stadlhofer.
Les classificacions per categories es poden consultar en la web www.mes3events.es