Aquest cap de setmana, tapes i festa a la Plaça de la Constitució de Xàbia

24 sep 2012 L'associació comercial Xàbia Histórica oferix la 6ª edició de les seues jornades de "tapeo"

L'associació de Comerciants i Empresaris del casc històric de Xàbia Xàbia Històrica, amb la col·laboració del Ajuntament de Xàbia i altres patrocinadors, oferirá aquest dissabte 29 i diumenge 30 a la Plaça Constitució, la 6ª degustació de tapes a Xàbia donant d'aquesta forma tan saborosa, la benvinguda a la tardor.

Enguany s'ha aconseguit aglutinar a 25 establiments del centre urbà per a donar a conèixer tota l'oferta gastronòmica present en el mateix.

D'altra banda i seguint el deixant sorgit a rel de la Shopping Night al vincular el comerç amb l'hostaleria, en aquesta edició del "Tapeo" s'ha volgut que el comerç de Xàbia Històrica tinga presència, mitjançant la campanya "rasca la tapa". En aquest sentit, estos dies els comerços associats a Xàbia Històrica, obsequiaran als seus clients, per compra, amb una targeta “rasca” . Hi ha 10.000 en total, que oferiran com a premi directe, més de 500 tapes per a poder degustar en les jornades del cap de setmana. Finalment i per a fer més agradable l'estada en el recinte del "tapeo", enguany es comptarà amb més espai d'ombra, així com, taules i cadires per a acomodar a 1.000 persones a mes d'un espai per als més xicotets de la família