La II marxa BTT de Xàbia es disputarà diumenge que ve 23 de setembre

06 sep 2012 La carrera per la Granadella és prova puntuable del circuit de bicicleta tot terrè de les Marines i la Safor

Després d'un ajornament, la II marxa BTT de Xàbia es disputarà finalment el diumenge 23 de setembre. La carrera, que discorre per la zona de la Granadella, que es troba entre les 15 proves puntuables en el circuit de bicicleta tot terrè de les Marines i La Safor, per la qual cosa l'organització espera una gran participació d'afeccionats a aquest esport en auge.
La marxa de Xàbia recorrerà 35 quilòmetres per la zona de La Granadella amb un desnivell acumulat de 750 metres i rampes de fins a un 20% de pendent, sent les sendes de Gurugú i la Teuleria les trialeres més tècniques.
Organitzada pel club Xàbia Bikers i la regidoria d'Esports, aquesta competició obrirà la setmana vinent les inscripcions, que amb un preu de 16 euros es poden formalitzar en la web www.mes3events.es.
Com indiquen des de Xàbia Biker’s hi haurà un punt de avituallament sòlid i líquid a la Granadella (quilòmetre 15) i un altre de líquid després de passar el mirador del Portixol (quilòmetre 22). L'organització ha marcat 4 hores com a temps màxim per a completar la carrera, que eixirà de l'Avinguda Jaume I a les 9 del matí i tindrà meta en el mateix punt.
Hi haurà trofeu per als 3 primers classificats de les següents categories: juvenil, sub-23, elit, master-30, master-35, master-40, master-45, màster plus, locals, equips i féminas. Els 350 primers que es registren tindran samarreta commemorativa.
Des del club Xàbia Bikers han volgut agrair la col·laboració de l'Ajuntament i de col·lectius com a Creu Roja, Protecció Civil i la Policia Local perquè la marxa transcórrega amb totes les garanties de seguretat, així com l'ajuda que els brinden des del Club d'Atletisme Llebeig (que marcaran els creus i col·laboraran en les tasques d'organització) perquè els ciclistes del Xàbia Bikers puguen córrer la marxa.