El Club Rotary prepara una marató del riure solidari a Xàbia

03 sep 2012 Un rasclet benèfic va recaptar ahir 1.871 euros per a Creu Roja

Amb l'arribada del mes de setembre, Xàbia desperta la seua cara més solidària. Ahir diumenge es va celebrar en el port el primer rastre benèfic en memòria de Peter Montague amb un gran èxit de recaptació que es destinarà als projectes de Creu Roja Xàbia. Segons expliquen des de l'organització, es va aconseguir reunir 1.871 euros gràcies a la col·laboració de nombroses persones que van muntar els seus llocs amb objectes de segona mà o menjars casolans, així com diverses empreses del municipi, que donaren obsequis. Entre els quals es van passar pel rastre benèfic van estar l'alcalde, José Chulvi, el regidor de Foment Econòmic, Juan Luis Cardona o alguns dels majorals de les festes del Loreto.
Aquest esdeveniment és el primer d'aquest mes amb finalitats solidàries, ja que diumenge que ve 16 de setembre coincidiran dues activitats que també pretenen tirar una mà a les persones que travessen per situacions difícils.
Al matí arriba de la mà del Club Rotary Xàbia una original marató popular del riure a benefici de Càrites. Aquest matí de “humor solidari” se celebrarà en el parc de Pinosol a partir de les 11 del matí i es facilitarà la inscripció a canvi de la donació de productes i aliments no peribles o un donatiu per a Càrites.
Es recomana als assistents portar roba còmoda i moltes ganes de passar-ho bé amb la sessió de risoterapia a càrrec del psicòleg José Soldevilla, terapeuta en relacions humanes i soci fundador i president de l'associació espanyola d'investigació i desenvolupament de la psicologia de l'humor.
Així mateix, es proposa als participants portar-se un bocata per a aprofitar la visita al parc i quedar-se a menjar en Pinosol.
També el diumenge 16 de setembre però a la vesprada arriba una altra cita amb la solidaritat amb la desfilada benèfica a favor de Creu Roja Espanyola en els jardins de l'hotel El Rodat. Començarà a les 17 hores i l'accés és gratuït. Hi haurà una actuació musical a càrrec del trio “Atrescuerdas”, desfilada de moda a càrrec de la boutique T-Toques i una rifa amb premis com una nit en el nou hotel Rodat de Moraira, roba de K-Toques i un altre obsequi a càrrec de Creu Roja.