L'Agrupació Fotogràfica de Xàbia estrena l'exposició 15 mirades en la Casa del Cable

30 ago 2012 Un conjunt de pintures de Aurelia Masanet es mostrarà en la Casa de Tena

Dins de la programació anual d'exposicions, l'Ajuntament de Xàbia inaugurarà la setmana vinent dues noves mostres en les sales municipals de la Casa del Cable (en Duanes) i Casa de Tena (en el Centre Històric).
La primera exposició que protagonitza el mes de setembre té com a centre la fotografia. Titulada “15 mirades” recopila imatges captades per diversos fotògrafs del municipi que formen part de l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia com són Genoveva Regidor, Rainer Brockhaus, José Manuel Climent Llobell, Francisco Catalá, José El Gallo, Ivan Almazán, Juan Carlos Hernández Melero, Toni Sanchis, Cosme Moncho, Patricia Girón, Pepe Sart, Manolo Salmerón, Vicente de Miguel, José Ramón Hernández Melero i Loek Groenendijk. La inauguració serà el dijous, 6 de setembre, a les 20’30 hores en la Casa del Cable, en el passeig Marina Espanyola de Duanes del Mar. Estarà en cartell fins al 30 de setembre, de dimarts a dissabte de 10’30 a 13’30 hores i de 19 a 23 hores, a més dels diumenges de 10’30 a 13’30 hores.
L'obertura la segona de les exposicions serà el divendres 7 de setembre a la vesprada. A partir de les 20 hores es podrà gaudir de l'obra de la pintora d'Alcoi Aurelia Masanet, que tindrà els seus quadres fins al 29 de setembre en el Centre de Arts Lambert, en la casa de l'antiga farmàcia de Tena (carrer Major 43). Està obert a visites de dimarts a divendres de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores, mentre que els dissabtes solament està obert als matins.