La construcció de dues pistes de paddel començarà després de les festes del Loreto

27 ago 2012 La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia obri l'adjudicació de l'estació d'autobusos

La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia ha aprovat aquest matí l'adjudicació del projecte de construcció de dues pistes de paddel, que s'instal·laran al costat del pavelló d'esports Miguel Buigues. Aquestes infraestructures esportives van ser triades pels veïns del llistat proposat en els pressupostos participatius.
Les obres començaran després de les festes del Loreto i s'estima que poden estar acabades en un mes.
També en la junta d'avui s'ha autoritzat l'expedient de contractació i l'obertura del procediment d'adjudicació de l'estació d'autobusos, projecte més votat dins dels pressupostos participatius. La quantia del pressupost, al voltant dels 150.000 euros, fa que la contractació es determine per un procediment de negociat. Per açò, l'Ajuntament convidarà a vuit empreses locals per a després adjudicar l'obra segons el muntant econòmic de la seua oferta.
Com ja es va explicar en el seu moment, la nova estació d'autobusos s'adequarà en una parcel·la municipal de l'Avinguda *Palmela, entre el carrer José Ortega i Gasset i el camí Freginal. A mes de servir de parada per als autobusos arribats des d'Alacant o València, per a la línia urbana i els autobusos de servei discrecional que utilitzen els centres escolars per a excursions o els clubs esportius per als seus desplaçaments, entre uns altres, tindrà un àrea reservada per als taxis.
Aquesta planificació d'estació “intermodal” preten que les persones que arriben al municipi en autocar, en cas de necessitat, tinguen una bona combinació amb el transport públic local.
L'obra suposarà la construcció de quatre andanes per als autobusos i pintura viària per als taxis. També hi haurà un bloc d'obra amb condícies i un local d'uns 20 metres quadrats destinats a kiosc, ben gestionat baix concessió o amb màquines d'autoservei.