L'associació comarcal d'estudiants informarà a Xàbia sobre el transport universitari a València

23 ago 2012 S'atendrà el dilluns i dimarts de la setmana vinent en la Casa de Cultura

L'Associació d'Estudiants de la Marina Alta (AEUMA) estarà el dilluns i dimarts de la setmana vinent (27 i 28 d'agost) en les oficines de Monjove (a la Casa de Cultura de Xàbia) informant a tots els interessats a utilitzar els autobusos especials per a universitaris que ixen de Xàbia cap a València. L'horari d'atenció serà de 10 a 14 hores al matí i el dilluns també de 17 a 20 hores.
El col·lectiu estudiantil avança que, per a aquest curs, han concertat amb l'empresa de transport un preu tancat per al primer quadrimestre (de setembre a gener) per 240 euros que inclou una trentena de viatges directes, amb única parada a Gata de Gorgos. Així mateix, cal abonar 10 euros més en concepte de quota d'inscripció a l'associació, requisit necessari per a beneficiar-se d'aquesta tarifa i dels vehicles que a València cada diumenge i tornen els divendres.
Des d'AEUMA apunten que, com tots els anys, existeix la possibilitat de contractar solament mig abonament-sol anades o tornades- encara que açò quedarà condicionat al fet que no s'hagen cobert totes les places del servei complet, a les quals se'ls donarà prioritat.
La informació i matrícula d'aquest servei per a estudiants es dispensarà en Monjove, la planta baixa de la Casa de Cultura de Xàbia, en la plaça de Baix.