Un nou joc infantil reforça les instal·lacions d'oci de la platja de l'Arenal

14 ago 2012 La inversió va ser una de les triades pels ciutadans dins dels pressupostos participatirus

La platja de l'Arenal de Xàbia ha estrenat aquests dies un nou bloc de jocs per a xiquets. L'atracció infantil, situada en l'extrem sud de la platja compta amb tobogans, una espècie de rocòdrom i una passarel·la. L'edil de platges, Doris Courcelles i l'alcalde, José Chulvi han supervisat la instal·lació, que ha sigut realitzada pels treballadors del departament de Medi ambient Serveis i de la que ja gaudeixen els molts xiquets que visiten aquesta concorreguda platja.
El joc ha suposat una inversió de 20.000 euros i va ser una de les triades pels ciutadans dins de l'apartat de pressupostos participatius. Segons expliquen des del departament, el bloc compta amb totes les mesures de seguretat i està fabricat amb materials d'alta qualitat per a evitar la ràpida deterioració que provoca estar al costat del mar.
Amb aquest nou servei, l'Arenal reforça la seua oferta d'oci actiu, ja que compta amb cinc mòduls de jocs infantils, diverses xarxes per a practicar volei platja, dues zones per a futbol i una per a básquet a més d'un circuit biosaludable amb aparells pensat perquè els adults facen exercicis de manteniment i musculació.