Els artistes de Xàbia prenen tot el protagonisme en les exposicions per al mes d'agost

08 ago 2012 La Casa del Cable i a Casa Tena estrenen aquest cap de setmana dues noves mostres de pintura i escultura

Les exposicions instal·lades en les sales municipals de Xàbia canvien aquest cap de setmana d'aires per a donar tot el protagonisme als artistes del municipi. El departament de Cultura ha decidit programar dues mostres que plasmen el potencial artístic que té la vila just en les setmanes en les quals més visitants s'acosten a Xàbia.
El divendres a la vesprada, a les 20’30 hores, s'inaugura en la Casa del Cable (passeig Marina Espanyola) la “Monfort's Art” un combinat dels quadres de Jaume Monfort (olis) i Juan Monfort (aquarel·les que plasmen racons de Xàbia). Aquesta mostra romandrà en la sala expositiva del port fins al 2 de setembre, de dimarts a dissabte en horari de 10.30 a 13.30 hores i de 19.00 a 23.00 hores, mentre que els diumenges es redueix de 10.30 a 13.30 hores.
També des d'aquest cap de setmana, el Centre d'Arts Andrés Lambert, situat en la Casa de Tena (carrer Major 43) estrena l'exposició coral de cinc artistes locals que abasten diferents disciplines com la pintura i l'escultura. Les obres de Jaume Gisbert, Tomas Sivera, Jaume Pastor, Toni Marí i Marzal estaran a la disposició del públic a partir del dissabte a les 20 hores i romandran en cartell fins a l'1 de setembre en un horari de visites, de dimarts a divendres d'11 a 13 hores i de 18 a 21 hores i dissabtes d'11 a 13 hores.