Èxit del primer campament d'anglès per a joves organitzat per l'Ajuntament de Xàbia

28 jul 2012 Hi han participat 46 xavals del municipi

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia ha finalitzat amb èxit el primer campament d'anglès per a joves. Aquesta activitat educativa i d'oci va finalitzar va comptar amb la participació de 46 joves del municipi amb edats d'entre 12 i 17 anys, que van conviure vuit dies en l'Alberg l’Oroneta, en el municipi de Teulada.
Segons expliquen des del departament de dirigeix Tere Bisquert, durant els dies del campament, els joves van gaudir de cinc hores diàries d'anglès combinades amb activitats lúdiques diverses que incloïen piscina, gimkana, nit del terror, manualitats o esports, entre unes altres.
Aquestes activitats estaven organitzades per un coordinador i tres educadors pertanyents a l'empresa Amanida de Projectes, mentre que les classes van ser impartides per tres professors natius de l'Acadèmia d'idiomes Españolé.
“Les valoracions per part de pares i participants, no han pogut ser més positives. Molts d'ells ja estan desitjant tornar l'any pròxim” indica la regidora, que afig que molts pares han proposat que el pròxim any el campament es perllongue a dues setmanes de durada.