El projecte Terra Xàbia s'obri a la comercialització amb una parada al mercadet dels dijous

26 jul 2012 El projecte està obert a noves incorporacions

El projecte posat en marxat per l'Ajuntament de Xàbia amb l'objectiu d'augmentar el valor dels productes agrícoles conreats a Xàbia comença a donar els seus fruits amb l'obertura d'un punt de venda al mercadet setmanal que ofereix producte íntegrament local, cosa que plasma que els cultius produeixen quantitat i varietat suficient per a ser competitiu.
Avui el regidor d'Agricultura i Foment Econòmic, Juan Luis Cardona, ha visitat la parada de Terra Xàbia i ha constatat el bon acolliment que han tingut les seues hortalisses entre els clients.
Amb aquest pas, el projecte comença a complir els objectius que s'havia marcat des de la seua engegada: impulsar l'agricultura local, recolzar noves iniciatives de comercialització i fomentar la reconversió de les explotacions existents.
Ara s'espera aconseguir més agricultors involucrats per a poder obrir un lloc fix en el mercat municipal i, en el cas de disposar d'excedents, vendre per internet o directament a bars i restaurants.
Terra Xàbia compta amb un estoc inicial de terrenys amb el qual s'ha creat un banc de terres al que tots els interessats es poden sumar, bé siga cedint-les o per a encarregar-se dels seus cultius. Per a més informació poden dirigir-se a l'oficina de comerç, en el carrer Roques