Els veïns de la Plana inicien aquest cap de setmana la festa en honor a la Verge dels Ángeles

26 jul 2012 El veinat gaudirà de sopars de germanor, ball i actes religiosos

Amb l'arribada de l'estiu, les partides rurals de Xàbia inicien les seues festes veïnals. És el cas de la Plana, que aquest dissabte començarà una setmana d'activitats i festejos en honor a la Verge dels Àngels que permetran als residents compartir nits de germanor i diversió. El calendari organitzat pels *mayorales comença el dissabte amb una festa a l'interior de la discoteca Hisenda amb la qual esperen recaptar fons per a sustentar la festa. Es tracta d'una nit remember en la qual participen diferents generacions de DJ’s del municipi com *Victor López, Borja Rodríguez, Alberto Cibernetic, Kiko the Moon, Toni Bup i Paquitus Deep Jay.
El fervor religiós pren el relleu el dimecres 1 d'agost, vespra de la festivitat dels Àngels, amb la novena, a les 19 hores, i posterior processó al voltant del monestir en la qual es podrà veure les danses del grup de pastorets del Grup de Danses Portitxol. El dijous farà despertá amb música de dolçaina i tabalet i a les 12 hores una solemne eucaristia celebrada per l'Arquebisbe de València, Carlos Osoro, a la que seguirà un aperitiu.
Les nits de de el divendres i dissabte seran les de sopars de germanor en els exteriors del monestir, ambdues a les 22 hores, i amenitzades amb la música dels Bradmis el divendres i del Bup el dissabte, a més de tómbola. El dissabte també hi haurà danses tradicionals. Les festes les tancarà una vesprada de jocs infantils, amb inflables i berenar per als xiquets a partir de les 18 hores de diumenge.