Una exposició fotogràfica avança el festival de jazz de Xàbia

13 jul 2012 Dues noves mostres s'inauguren avui en les cases del Cable i Tena

Dins de les activitats complementàries al festival Xàbia Jazz, que se celebrarà enguany del 4 al 6 d'agost, demà s'obri la mostra foto jazz, una ruta fotogràfica que plasma en imatges diferents visions del festival i que s'instal·larà en els diferents establiments comercials de Xàbia Històrica fins al 19 d'agost. Hi haurà 29 instantànies de fotògrafs professionals i afeccionats del municipi com José Melero, Ivan Almazán, Jack Abbot, Loek Groenendijk, Vicente de Miguel, Francisco Catalá, Guiomar Ramínez-Montesinos, Miguel A. González, José “El Gallo”, Pepe Mengual, Peke, José Climent i Jean Fleche.
També dins de la programació cultural, aquesta vesprada s'inauguren dues noves exposicions en les sales de Xàbia. A les 20 hores en el Centre d’Arts Lambert, situat en la Casa de Tena (Calle Major 41), obri la mostra de l'artista valencià Vicente Barreira, composta per pintures, paisatges, relleus ceràmics i dibuixos. L'obra de Barreira plasma els ambients rurals amb rerefons històric i en el paisatge urbà dels barris. L'exposició romandrà oberta fins al 4 d'agost i es podrà visitar de dimarts a dissabte, d'11 a 13 hores i de 18 a 21 hores.
També avui, a partir de les 21 hores, s'obrin les portes de la Casa del Cable (Passeig de la Marina Espanyola) de l'exposició de l'artista de Cocentaina Moisès Gil, que presenta la seua sèrie d'escultures en pedra “Ser i entorn”. La mostra estarà a la disposició del públic fins al 5 d'agost, de dimarts a dissabte en horari de 10’30 a les 13’30 hores i de de 19 a 23 hores.