Xàbia Històrica programa concerts quatre nits a la setmana durant tot l'estiu

04 jul 2012 El cicle Música al carrer amenitzarà el centre de la vila de dimecres a dissabte

L'associació comercial Xàbia Històrica ha presentat avui una nova activitat d'animació prevista per a aquest estiu. Es tracta del cicle "Música al carrer", una ampliació de la campanya “Els divendres que no pare la música” que ha oferit amb èxit des de primavera.
Ara, els concerts de música a l'aire lliure es distribueixen per diferents racons, carrers i places del Centre Històric durant quatre dies a la setmana: de dimecres a dissabte. Tots els dimecres a partir de les 20 hores hi haurà música en el carrer Major, els dijous, a partir de les 20 hores en la plaça de l'església, els divendres des de les 21 hores en la Plaça de Baix, mentre que els dissabtes, els concerts començaran sobre les 20’45 hores i variaran d'emplaçament. Comença aquest dissabte en la plaça de Baix amb “Solo dos”, al que seguiran SaxExpres (14 de juliol en el carrer Major), Trio Cordatta (20 de juliol en la placeta del Convent), Folk Jazz Trio (27 de juliol en el carrer La Coma), Trio  Cordata (28 de juliol enfront de l'oficina de turisme de la plaça), els 3 i 4 d'agost hi haurà percussió pels carrers de Xàbia, Trio Cordata (10 d'agost en el carrer Major), SaxExpres Cuartet (11 d'agost en la plaça de l'església), Folk Jazz Trio (17 d'agost en la plaça del trinquet), SaxExpres (18 d'agost en l'encreuament dels carrers Santa Teresa i Sant Bertomeu), SaxExpres Cuartet (24 en el carrer La Coma), Percussió (25 d'agost en la placeta del Convent) i SaxExpres Cuartet (31 d'agost en la plaça del Trinquet). La iniciativa, sufragada per l'associació comercial, pretén oferir un al·licient a passejar pel poble en les tardes nits d'aquest estiu i amenitzar l'ambient a els qui estiguen prenent alguna cosa en els seus molts locals hostalers.
Des de l'associació Xàbia Històrica també recorden que demà dijous celebren la seua Shopping Night, una experiència pilot que deixarà oberts 29 comerços fins a passada la mitjanit. A partir de les 19 hores també hi haurà en la sala del museu una classe de shopping i durant tota la nit una vintena de bars, restaurants i tavernes oferiran vi o cervesa més tapa a dos euros, tot açò ambientat per la música tradicional de la Romàntica del Saladar i la colla Xirimitab’s.