L'empresa d'aigües de Xàbia oferta un lloc de treball per a un tècnic en informàtica

04 jul 2012 Les sol·licituds poden presentar-se en les oficines d' Amjasa fins al divendres 13 de juliol

L'empresa d'aigües municipals de Xàbia, Amjasa, ha obert el termini per a inscriure's en unes proves selectives de personal amb les quals contractarà un tècnic en informàtica. Entre els requisits que s'exigeixen està tenir el títol de tècnic superior en Administració de Sistemes Informàtics o en Sistemes Informàtics en Xarxa o Telecomunicacions i Informàtics, a més de tenir el permís de conduir B i disposar de vehicle propi.
S'ofereix un contracte mínim per sis mesos (si se superen els dos mesos de prova) que podrà ser transformat en indefinit. La jornada laboral és de 37’5 hores a la setmana i el sou brut de 24.000 euros a l'any.
La instància per a inscriure's (així com les bases que regiran el procés i els temaris) està disponible en la pàgina web d'Amjasa (www.amjasa.com) i deuen ser presentades en un termini de 10 dies naturals (fins al divendres 13 de juliol) en les oficines de l'empresa, en el Camí Cabanes 88. El dilluns 16 es publicarà la llista d'admesos i el divendres 27 es realitzarà el primer dels dos exàmens. Als quals superen aquest procés se'ls farà una entrevista personal i se'ls valoraran els mèrits per a, a mitjan setemebre, formalitzar el contracte laboral.
La persona que obtinga el lloc de treball es dedicarà a configurar, administrar i mantenir els sistemes informàtics de l'empresa així com a engegar l'oficina virtual d'Amjasa, una de les prioritats que s'ha marcat el Consell d'Administració com a millora en l'atenció al públic.