Amjasa substitueix les canonades de la zona de Tarraula que estaven obstruïdes per l'acumulació de calç

08 jun 2012 Els problemes de subministrament han quedat solucionats

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia està treballant en la solució d'uns problemes greus en les canonades de distribució de la zona de Tarraula provocats per l'acumulació de calç. L'empresa comunica que, després de la substitució dels trams més afectats i la remodelació dels antics nusos de vàlvules, els problemes de subministrament ja han quedat solucionats i avança que en els pròxims dies es reposarà la pavimentació dels carrers afectats. Davant els problemes que hagen pogut patir els abonats d'aquesta zona, Amjasa agraeix la paciència i demana disculpes.
Segons expliquen des de la empresa hídrica, ha sigut necessari obrir fins a 10 tastos per a destapar unes canonades que durant molts anys han anat acumulant importants incrustacions de calç a causa de la duresa pròpia de l'aigua de subministrament. A més, el problema s'ha agreujat en tractar-se d'una zona de municipi de molt poca recirculació d'aigua i on, a excepció de l'època estival, viuen molt poques persones. Aquesta circumstància afavoreix que la calç pròpia de les nostres aigües es precipite de forma solguda en les canonades, produint una sèrie de taps en les canonades que frenen el cabal d'aigua.
Amjasa, no obstant açò, garanteix la sencera qualitat de l'aigua subministrada, que els clients poden comprovar en la pàgina web www.amjasa.com mitjançant les constants analítiques de l'aigua.