La regidoria de Medi ambient amplia el segon mirador de les Caletes per a guanyar vistes al Cap Negre

07 jun 2012 L'Ajuntament de Xàbia ha realitzat tasques de neteja i manteniment en aquest punt litoral

El departament de Serveis i Medi ambient de l'Ajuntament de Xàbia ha realitzat treballs de manteniment i neteja en la zona dels miradors de les Caletes o Cala Blanca que ha possibilitat ampliar el perímetre d'aquest punt litoral habilitat per a la seua visita. Completant una primera fase que es va executar a la fi del 2011, ara les tasques d'adequació s'han centrat a l'entorn del segon mirador que amb la nova orientació ofereix unes espectaculars vistes al Cap Negre. Els operaris també han millorat els accessos, netejat l'entorn, retirat a mà les plantes invasores que hi havia en les llaures, renovat les baranes de fusta i col·locat nou mobiliari (bancs per a descansar).
L'espai està dins d'una zona de penya-segats amb alt valor paisatgístic i catalogat com a hàbitat prioritari per la gran presència d'endemisme. Per açò, per a retirar les plantes invasores s'han seguit les indicacions dels decrets que regulen la flora amenaçada i de control sobre espècies invasores.
Aquest lloc està inclòs en la xarxa de miradors turístics que va construir l'Ajuntament en 1996 en col·laboració amb l'Agència Valenciana de Turisme.