La biblioteca de Xàbia premia amb llibres als xiquets més aficionats a la lectura

06 jun 2012 L'Ajuntament clausura la temporada de contacontes

La Biblioteca Pública de Xàbia ha celebrat recentment el final de temporada de la “pluja de contes”, el contacontes que durant aquest curs escolar ha oferit cada divendres als xiquets del municipi per a despertar la seua afició lectora i pels contes. En un acte celebrat en el propi edifici també es va realitzar un reconeixement públic a tots aquells xiquets que han participat en una les campanyes d'animació lectora impulsades per l'Ajuntament i es va nomenar campions de la temporada als qui més llibres han registrat en el seu carnet de lectura de la biblioteca. Així, la millor lectora de Xàbia és Mar Palacios Morató, seguida de les germanes Noelia i Rocío Álvarez Rodríguez, en segon lloc, i d'Irene Hernández Fornés, en tercer. A totes elles la biblioteca els va lliurar un lot de llibres com a premi.
A més, també van rebre un diploma de reconeixement Andrea Escortell Ribes, Eva Bisquert Figols, Marc Bisquert Figols, Vicente Berenguer Mengual, Natalia Reyes Arias, Aitana Monzó Tercer, Mar Moreno Miralles, Irene Rodríguez Gámez, Ángela Tachó Llidó, Núria Mengual Buigues, Elisa Berenguer Mengual, Carmen Sánchez Segarra i Adrián Sánchez Segarra.
La clausura de la temporada de contacontes es va tancar amb la representació a l'aire lliure de l'obra El Marquès de Carabàs