L'Ajuntament de Xàbia obri la fase d'al·legacions a la nova ordenança reguladora dels usos de la via pública

01 jun 2012 la normativa ha estat consensuada al Consell d'Urbanisme i Medi Ambient

L'equip de govern de Xàbia (PSPV, Xàbia Democràtica i Ciutadans per Xàbia) va aprovar anit en el ple corresponent al mes de maig la nova ordenança reguladora dels usos de les vies i espais públics. Aquesta normativa ha sigut consensuada amb els agents socials en diverses reunions del Consell d'Urbanisme i Medi ambient i arreplega limitacions a l'ocupació de taules i cadires hostaleres en la calçada i espais públics on no quede garantit el lliure pas dels vianants. Els canvis que suposarà l'ordenança i els nous criteris estaran exposats al públic durant un mes perquè, abans d'aprovar-se definitivament, els ciutadans puguen presentar les reclamacions o suggeriments que creen oportunes.
Un altre assumpte d'interès que es va autoritzar ahir en ple va ser el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Poble Nou de Benitatxell per a afavorir l'ús de la piscina coberta municipal del poble veí a tots els ciutadans empadronats a Xàbia, que seguiran gaudint dels mateixos preus pel bany que els seus conveïns de Benitatxell.
En l'apartat de mocions, a proposta de la coalició Bloc Centristes, es va acordar per unanimitat exigir a l'empresa que gestiona la sanitat en l'àrea comarcal de la Marina Alta al fet que restablisca els dos equips d'urgències en els centres de salut de Xàbia, Dénia i Calp.