L'Ajuntament de Xàbia obri una nova borsa d'ocupació per a conserges

29 may 2012 Les sol·licituds per a presentar-se al concurs oposició es poden presentar fins al 15 de juny

L'Ajuntament de Xàbia ha obert el termini d'inscripció per a formar part d'una borsa de treball de conserges de la qual es tirarà mà per a cobrir temporalment places no cobertes o vacants.
Les sol·licituds per a participar en les proves selectives es poden presentar, acompanyades d'una fotocòpia compulsada del DNI, fins al divendres 15 de juny en el Registre (Avinguda Amanecer número 2).
El sistema de selecció dels integrants de la borsa de treball serà el de concurs-oposició, amb un primer examen obligatori que consistirà en una prova tipus test sobre el temari que apareix en les bases de la convocatòria. Després hi haurà un altre exercici amb supòsits o un exercici pràctic relacionat amb les comeses pròpies d'un conserge i finalment es baremaran els mèrits, en experiència professional, capacitació en llengua valenciana o cursos de formació relacionats amb el lloc.
L'ordre de prioritat per a la contractació dels integrants de la borsa de treball es determinarà per la puntuació obtinguda de la suma de la fase d'oposició i la fase de concurs.
Una vegada puntuats tots els components de la llista definitiva elaborada, es farà pública la constitució dels integrants de la borsa i es podrà procedir a la crida, per ordre de puntuació, per a la seua contractació o nomenament, quan les necessitats del servei ho requerisquen.
Les funcions corresponents als conserges, en general, són l'obertura i tancament dels centres, la custòdia d'edifici i el control de l'accés, el manteniment i funcionament de les instal·lacions de calefacció, llum, aigua, telèfon i maquinària, efectuar les reparacions de tipus menor dels edificis, manteniment de jardineria, transport de materials a les aules i altres dependències, recollida i lliurament de correspondència en l'oficina de correus, transmetre ordres, avisos i comunicacions relacionades amb les activitats dels edificis públics i prestar ajuda en la celebració de tots els actes extraordinaris que tinguen lloc en els edificis públics.