El Campus de futbol base de la Penya La Marina es dedica enguany a l'Eurocopa

15 may 2012 Els entrenaments per a xiquets seran de l'1 al 6 de juliol en les instal·lacions esportives de Xàbia

La Penya Esportiva La Marina ha presentat avui el seu IX Campus de Futbol Base, que enguany es dedicarà a l'Eurocopa i es desenvoluparà entre l'1 i el 6 de juliol a Xàbia. Aquesta escola d'estiu està dirigida a xiquets de 6 a 14 anys amb o sense experiència prèvia en aquest esport ja que, com ha indicat el seu coordinador tècnic, José Caravaca “té un caràcter recreatiu i és apte per a tots”. Caravaca ha detallat el programa del campus, que es presentarà als pares el diumenge 1 de juliol, a les 19 hores en el Palau Municipal d’Esports. Serà aquest dia quan es distribuïsca als xiquets en els grups en els quals rebran la seua formació, a desenvolupar en les instal·lacions del col·legi Vicente Tena de dilluns a dijous i que inclou entrenaments, activitats escolars i de temps lliure, xarrades sobre nutrició, reglament o lesions, videos i conferències, a més del desdejuni, menjar i berenar.
L'últim dia del curs, divendres 6 de juliol, tindrà un caràcter especial i activitats divertides com a jocs i inflables, a més de tancar-se amb una clausura oficial a les 20 hores en el pavelló a la qual es convidarà a tots els pares.
La matrícula d'aquest campus amb pensió completa són 150 euros i inclou el lliurament de material esportiu. Els interessats poden inscriure's fins al 3 de juny en les oficines de camp de futbol municipal o en la gelateria Dolce Pecatto.
El president de la Penya La Marina, José Buigues, ha destacat que es tracta d'un any important per a l'entitat, que celebra la seua 50 aniversari pel que s'ha fet un gran esforç per a, malgrat la crisi, mantenir “un preu assequible i la qualitat de sempre” malgrat la crisi. En aquest sentit, Buigues ha agraït la seua col·laboració a l'Ajuntament i als patrocinadors pel seu suport a l'activitat que mantenen ja quasi una dècada i ha anunciat que, amb interès de seguir potenciant la pedrera, enguany oferiran també una escola de futbol durant totes les vesprades d'estiu en el camp dels Mesquides.
Per la seua banda, el regidor d'Esports de Xàbia, Juan Luis Cardona, ha lloat la inquietud d'aquesta entitat esportiva per renovar la seua oferta d'activitats de suport a l'esport base i ha aprofitat per a reiterar-los la seua felicitació pel 50 aniversari.