Un grup de residents de Xàbia obri una nova tenda benèfica per a recolzar als malalts de càncer

14 may 2012 El regidor Oscar Antón mostra el seu suport a MABS i destaca la seua gran tasca altruista

El regidor de Relacions amb els Residents de Xàbia, Oscar Antón, ha estat aquest matí recolzant a MABS, un grup britànic d'ajuda a malalts de càncer, que ha obert una nova tenda de segona mà en el municipi per a recaptar fons. El local està en l'Avinguda Paris número 6 i de moment ofereix un gran assortit de mobles i elements de la llar, encara que en breu també tindrà roba de segona mà.
Aquest establiment de caràcter benèfic funciona gràcies al donatiu de mobles o estris que després l'associació posa a la venda a preus econòmics. El recaptat es destina a finançar serveis de suport a persones malaltes de càncer; des de traductors perquè acompanyen als pacients a la clínica o hospital, mitjans de transport, equipaments i sobretot, informació sobre la malaltia o tractaments i suport moral.
MABS és un grup amb presència en tota la franja mediterrània que es va constituir per persones que han sobreviscut al càncer i poden ajudar a altres malalts amb coneixement de causa. En aquest sentit, Antón ha agraït la labor altruista d'aquests residents que dediquen el seu temps a atendre les tendes de caritat i recolzen i orienten a persones que travessen un moment molt dur en les seues vides.