Serveis Socials obri el termini per a sol·licitar les ajudes per al taller d'estiu de Xàbia

09 may 2012 Aquest espai socioeducatiu està dirigit a xiquets de 4 a 12 anys del municipi

La regidoria de Serveis Socials de Xàbia informa que el proper dilluns 21 de maig s'obrirà el termini per a sol·licitar les ajudes econòmiques amb les quals es recolza a les famílies amb menys recursos que vulguen inscriure als seus fills en el taller d'estiu.
Aquest servei públic s'ofereix durant els mesos de juliol i agost com un espai socioeducatiu per als xiquets d'entre 4 i 12 anys del municipi. Ofereix diferents possibilitats d'educació i utilització del temps lliure de manera constructiva i està especialment dirigit a aquelles famílies amb fills al seu càrrec que tinguen unes circumstàncies justificades que els impedeixen atendre als menors durant les seues vacances escolars. Des del departament de Benestar Social s'indica que si es compleixen els requisits marcats, es rebrà una beca per a afrontar la matrícula d'aquest taller.
El termini per a acollir-se a aquesta línia d'ajudes es perllongarà fins a l'1 de juny i els interessats han d'informar-se en la segona planta del Centre Social de Xàbia de 9 a 14 hores.