El Club Mediterraneo de Xàbia obri la inscripció per al seu campus de futbol

08 may 2012 Aquest curs intensiu té un entrenament específic per a porters

El Club de Futbol Mediterraneo de Xàbia ha obert la matrícula per al seu segon campus d'estiu, dirigit a xiquets d'entre 8 i 16 anys i que es desenvoluparà del 25 al 30 de juny en el camp municipal de futbol.
Tal com ha explicat avui el director esportiu de l'entitat, José Soler, l'èxit que va recollir l'any passat la primera edició d'aquesta escola intensiva els ha animat a programar un segon campus baix l'adreça de Marcos Abad (entrenador de porters de l'Elx CF) i Ernesto Almodóvar (coordinador de l'Escola Kelme).
Tots dos responsables han indicat que el campus està pensat per a xiquets que ja tinguen experiència prèvia i que vulguen evolucionar, ja que s'ha planificat amb una metodologia professional i comptarà amb tècnics qualificats que exerceixen el seu treball amb equips de primera i segona divisió.
També s'ha apuntat que aquest campus és una gran oportunitat per als jugadors que defensen la porteria, ja que hi haurà un entrenament específic per a ells.
A més de les activitats pensades per a millorar la tècnica i la visió tàctica dels esportistes, s'han programat diverses xarrades sobre la psicologia de l'esport o la nutrició més adequada i visites sorpresa de persones relacionades amb l'esport.
Des del Club Mediterraneo també s'ha volgut incidir que tots els xiquets passaran un reconeixement mèdic el primer dia i disposaran de suport sanitari, fisioterapeuta i un segur metge que cobrisca qualsevol incidència.
La matrícula oscil·la entre els 315 euros per a jugadors i els 335 euros per a porters i inclou les classes més equipació i el menjar i berenar de tota la setmana. A més, existeix la possibilitat que part dels xiquets queden allotjats durant tota la setmana pagant un suplement de 185 euros. Els formularis per a inscriure's poden trobar-se en la pàgina web del club (www.mediteraneodexabia.com), en les escoles i en alguns comerços i des de l'organització s'adverteix que les places estan limitades a uns 55 assistents per a garantir un bon treball.
Per la seua banda, el regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, ha felicitat al club per l'organització d'aquesta activitat dirigida a fomentar l'esport base i ha recalcat que aquest campus complementa a l'altre que des de fa anys també té lloc a Xàbia: el de la Penya La Marina, que està dirigit a un públic més ampli i té un format més lúdic. “L'èxit que van aconseguir el passat estiu els dos campus demostra que hi ha demanda suficient per a tots dos” ha assegurat l'edil.