La II marxa BTT de Xàbia es disputarà el proper diumenge 13 de maig

02 may 2012 La carrera per la Granadella és la cinquena prova puntuable del circuit de bicicleta tot terrè de les Marines i la Safor

L'Ajuntament de Xàbia ha acollit aquest matí la presentació de la II marxa BTT que el proper diumenge 13 de maig reunirà en el municipi a centenars d'afeccionats a la bicicleta tot terrè. Després de l'experiència de la tardor passada, enguany la carrera de Xàbia s'integra com una de les 15 proves puntuables en el nou circuit BTT de la Marina Alta, Baixa i La Safor, cosa per la qual s'espera una participació d'entre 300 i 350 corredors, alguns d'ells d'alt nivell en coincidir que aqueix cap de setmana no hi ha etapa del Open de la Comunitat Valenciana.
Com ha explicat el president del club Xàbia Bikers, Martin Stadlhofer, la marxa de Xàbia repetirà el mateix recorregut que l'anterior edició: 35 quilòmetres per la zona de La Granadella amb un desnivell acumulat de 750 metres i rampes de fins a un 20% de pendent, sent les sendes de Gurugú i la Teuleria les trialeres més tècniques.
Stadlhofer ha indicat que hi haurà un punt de avituallament sòlid i líquid a la Granadella (quilòmetre 15) i un altre de líquid després de passar el mirador del Portixol (quilòmetre 22). L'organització ha marcat 4 hores com a temps màxim per a completar la carrera, que eixirà de l'Avinguda Jaume I a les 9 del matí i tindrà meta en el mateix punt.
Els interessats a inscriure's poden fer-ho ja en la web www.mes3events.es amb un preu de 16 euros fins al 10 de maig. El mateix dia de la carrera encara podran inscriure's fins a les 8’30 hores amb un preu de 20 euros. Hi haurà trofeu per als 3 primers classificats de les següents categories: juvenil, sub-23, elit, master-30, master-35, master-40, master-45, màster plus, locals, equips i fémines. Els 350 primers que es registren tindran samarreta commemorativa.
Des del club Xàbia Bikers han volgut agrair la col·laboració de l'Ajuntament i de col·lectius com a Creu Roja, Protecció Civil i la Policia Local perquè la marxa transcórrega amb totes les garanties de seguretat, així com l'ajuda que els brinden des del Club d'Atletisme Llebeig (que marcaran els encreuaments i col·laboraran en les tasques d'organització) perquè els ciclistes del Xàbia Bikers puguen córrer la marxa.
Per la seua banda, el regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, ha felicitat al club per haver fet un pas més en aquesta competició en integrar-la dins del circuit de les Marines i la Safor, alguna cosa que permetrà augmentar el nivell de la competició, i per la seua contribució al foment de l'esport en el municipi.