Monjove organitza un campament d'anglès per als joves de Xàbia

27 abr 2012 Els inscrits passaran una setmana en l'alberg de Teulada en la qual combinaran aprenentatge amb professors natius i activitats d'oci

El departament de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia ha organitzat a través de Monjove un campament d'anglès per a joves d'entre 12 i 17 anys. Com expliquen des de la regidoria que dirigeix Tere Bisquert, aquesta setmana intensiva per a aprendre idiomes serà del 15 al 22 de juliol i el lloc d'allotjament serà l'alberg de Teulada
El preu és de 165 euros i inclou l'allotjament, pensió completa i cinc hores d'anglès cada dia impartides per professors natius, a més d'animacions de temps lliure controlades per monitors, piscina, excursions, gimcanes, nits temàtiques, activitats de teatre, ball i manualitats. La intenció és que els joves aprenguen i es divertisquen al mateix temps.
En quant a la programació de les classes, està pensada per a incloure tots els aspectes necessaris per a conèixer a fons la llengua anglesa: vocabulari, comprensió oral, lectura, pronunciació, escriptura i gramàtica.
Està dirigit a joves empadronats a Xàbia el termini d'inscripció de fins al divendres 18 de maig. Els interessats deuen passar per les oficines de Monjove en la Casa de la Cultura a emplenar el seu formulari (que també es pot trobar en la web de Monjove), de dimarts a divendres, de 9 a 13 hores o els dissabtes de 18’30 a 20’30 hores. Les places són limitades.