L'Ajuntament de Xàbia adjudica l'explotació de serveis en les platges

25 abr 2012 Es tracta de lloguer d'hamaques i ombrel·les i una nova posta de canoes a la Granadella

Aquest matí s'han obert les propostes que ha rebut l'Ajuntament d'interessats a encarregar-se de les concessions de serveis temporals de platja. Segons han avançat des del departament de Medi ambient i Platges que dirigeix Doris Courcelles, han sigut 19 les propostes que s'han rebut per a gestionar serveis que havien romàs deserts des de 2010.
Després d'analitzar les propostes tècniques i econòmiques, aquest matí s'han adjudicat provisionalment l'explotació d'hamaques i ombrel·les en la 120 metres de la platja de la Grava a Alfredo Monge per 1.810 euros, l'explotació d'hamaques i ombrel·les en 325 metres del Benissero o Primer Muntanyar a Rute Pont SL per 3.650 euros i el mateix servei en 1.712 metres de la platja de l'Arenal a Lorenzo Rei per 55.000 euros.
Quant a la nova adjudicació de caràcter nàutic, corresponent a un servei de lloguer de canoes en la platja de La Granadella i que és la que més interès ha despertat amb 8 propostes, s'ha assignat a Luis de la Mata, qui ha licitat amb 3.500 euros.
Aquesta nova oportunitat per a obtenir la concessió respon a l'interès de l'Ajuntament a donar una oportunitat d'autoocupació i al fet que aquests serveis estiguen disponibles, per la qual cosa s'ha rebaixat el preu de la licitació inicial concursada en 2010. L'adjudicació s'ha resolt seguint l'econòmic a l'alça després de verificar que totes les propostes s'adequaven al plec tècnic i al conjunt de la normativa.